Σεμινάριο πρακτικής εκπαίδευσης στη λαπαροσκοπική κολεκτομή πάνω σε ανθρώπινα πτωματικά προπλάσματα (Fresh Frozen Cadavers). Το σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς που έχουν εμπειρία στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική και έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση σε ορθοκολική χειρουργική.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην υπόδειξη τεχνικών ώστε να διενεργούνται οι επεμβάσεις με τους ογκολογικούς κανόνες.

Όπως και τα περισσότερα προγράμματα του Node, το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για πολύ μικρό αριθμό εκπαιδευομένων και μπορεί περιλαμβάνει:

το θεωρητικό μέρος, tips & tricks της επιτυχίας

εξάσκηση σε προσομοιωτές

το πρακτικό μέρος, όπου οι εκπαιδευόμενοι διενεργούν λαπαροσκοπική δεξιά κολεκτομή, αριστερή κολεκτομή και χαμηλή πρόσθια εκτομή σε πραγματικές συνθήκες χειρουργείου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής για το 2024 είναι:

15 & 16 Νοεμβρίου 2024

*Το πρόγραμμα του σεμιναρίου ανακοινώνεται μέσω της ιστοσελίδας του Node.

*Η εγγραφή σας στο εκάστοτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο των εγγραφών, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, όπως και όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει το NoDE.

Επικοινωνία

Υπεύθυνη προγράμματος
Αργυρώ Τσιριγώτη
e-mail: a.tsirigoti@nodeinstitute.org
info@nodeinstitute.org

Προηγούμενα Σεμινάρια

5 based on 3 reviews

3 Σχόλια

 • Αθανάσιος Μαρινης Reply

  Το σεμινάριο που παρακολούθησα ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και η πρακτική στα ανθρώπινα πτωματικα προπλάσματα ήταν η πλέον κατάλληλη για την απόκτηση της επιπλέον εμπειρίας στις λαπαροσκοπικές κολεκτομες. Όλοι οι εκπαιδευτές καθώς και το νοσηλευτικό και γραμματειακό προσωπικό ήταν εξαίρετοι με άριστη εμπειρία. Οι υποδομές του Νοσοκομείου Υγεία όπου φιλοξενήθηκε το σεμινάριο ήταν άψογες. Συμπερασματικά, το υψηλού επιπέδου σεμινάριο που παρακολουθησα είναι ανταξιο και συμπληρώνει επάξια τα
  Διεθνή Masterclass επάνω στο θέμα αυτό.

 • Μανόλης Κρητικός Reply

  Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, που το καθιστούσε μ ία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εμπειρία. Σε αυτό συνέβαλε η εντυπωσιακά άψογη διοργάνωση και κυρίως το έμψυχο δυναμικό. Οι άνθρωποι αυτοί, εκτός από. τον χρόνο τους (ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο,) έδωσαν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, και τον καλύτερό τους εαυτό, για εμάς τους συμμετέχοντες. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια επιθυμώ από την θέση αυτή να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Αγαπητοί φίλοι, τΚαλή δύναμη στο έργο σας, χειρουργικό και εκπαιδευτικό. Νά είστε πάντοτε ευλογημένοι,

 • Αναστάσιος Ντάτσης Reply

  Άριστα οργανωμένο σεμινάριο, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές, γνώστες του επιστημονικού πεδίου και προικισμένους επίσης με υπομονή για τους πιο άπειρους στην λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου. Ευχαριστώ πολύ όλους σας και ελπίζω να συμμετάσχω ξανά.

Αφήστε ένα σχόλιο