Το Colorectal Robotic Surgical Skills ( C.RO.S.S.) είναι ένα διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην Ρομποτική Ορθοκολική Χειρουργική που απευθύνεται σε χειρουργούς που έχουν εμπειρία στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική.

Προαπαιτούμενο για την συμμετοχή στο Colorectal Robotic Surgical Skills ( C.RO.S.S.) είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει παρακολουθήσει ένα από τα παρακάτω μαθήματα :

Από το Isle Academy:

Any Introductory Group Course

Advanced Group Course

Preliminary Private

Basic Private

Advanced Private

Από την Intuitive: 

TR100

TR200

O ενδιαφερόμενος κατά την αίτησή του θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής και να επισυνάψει στο αντίστοιχο πεδίο, το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το πρόγραμμα που έχει παρακολουθήσει. 

Το σεμινάριο είναι διήμερο και περιλαμβάνει:

1η ημέρα
Το θεωρητικό μέρος με διαδραστική παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων επεμβάσεων, tips & tricks μιας επιτυχημένης ρομποτικής επέμβασης και συζήτηση περιστατικών.

2η ημέρα
Παρακολούθηση περιστατικού ρομποτικής ορθοκολικής χειρουργικής με την χρήση 2 κονσόλων, μέσα στην χειρουργική αίθουσα.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην υπόδειξη τεχνικών ώστε να διενεργούνται οι επεμβάσεις με τους ογκολογικούς κανόνες. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση ρομποτικών χειρουργικών τεχνικών από χειρουργούς που είναι ήδη επαρκώς εξοικειωμένοι με την χρήση του συστήματος da Vinci. Οι εκπαιδευόμενοι θα σχηματίζουν ομάδες 2 ατόμων, στις οποίες αντιστοιχεί ένας εκπαιδευτής.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και οι ημερομηνίες για το 2024, είναι οι κάτωθι:

31 Ιανουαρίου- 01 Φεβρουαρίου 2024

21 – 22 Μαρτίου 2024 (Αναβολή λόγω ανωτέρας βίας).

06 – 07 Ιουνίου 2024

 03 – 04 Ιουλίου 2024

02 – 03 Οκτωβρίου 2024

21 – 22 Νοεμβρίου 2024

Η εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του site,  συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής και επισυνάπτοντας το πιστοποιητικό παρακολούθησης από κάποιο σεμινάριο της Intuitive ή του Isle Academy.  H περίοδος των εγγραφών ξεκινά συνήθως 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, όπως και όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει το NoDE.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεύθυνη προγράμματος
Αργυρώ Τσιριγώτη
email: a.tsirigoti@nodeinstitute.org
info@nodeinstitute.org

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Be the first to write a review

Αφήστε ένα σχόλιο