Η Χριστίνα Χριστοδούλου είναι ηθοποιός και Communication Coach.

Είναι απόφοιτος ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό στα Creative and Cultural Industries από το King’s College στο Ηνωμένο Βασίλειο και εξειδίκευση του πτυχίου της στην επικοινωνία. Το 2017 αποφοίτησε με άριστα από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας.

Ως ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, έχει παίξει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε μικρά θέατρα της Αθήνας και σε σχολεία. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, σε ταινίες και τώρα κάνει γυρίσματα για την σειρά εποχής ῾Η Μάγισσα῾ που θα προβληθεί από Οκτώβρη στην τηλεόραση.

Ως communication coach έχει εκπαιδεύσει ομιλητές για το TED Global, το TEDxAthens, για διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, financing rounds και συνέδρια κ.α και συνεχίζει να εκπαιδευει ατομικά και ομαδικά, επαγγελματίες στην επικοινωνία μέσα από την εταιρεία της Speakout.

Τα διαφορετικά πεδία γνώσης την έχουν βοηθήσει να αναπτύξει μία διεπιστημονική μέθοδο για την επίτευξη ισχυρής και ουσιαστικής επικοινωνίας με οποιοδήποτε κοινό.