Φόρτωση Σεμινάρια
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Όλα τα Σεμινάρια

2nd TaTME Cadaveric Course 2019

7 Ιουνίου 2019 @ 8:00 πμ - 9 Ιουνίου 2019 @ 5:00 μμ

Διαπρωκτική ελάχιστα επεμβατική ΤΜΕ (TaTME)

Η διαπρωκτική ελάχιστα επεμβατική ΤΜΕ (TaTME) αφορά στην πλέον σύγχρονη και υποσχόμενη μέθοδο για την χειρουργική αντιμετώπιση των χαμηλών όγκων ορθού. Δεδομένου ότι οι ανατομικοί σχηματισμοί στην TaTME δεν είναι οικείοι στους χειρουργούς, η επέμβαση αυτή απαιτεί ειδική εκπαίδευση. Η εκμάθηση έχει αποδειχθεί αποτελεσματική μόνο σε πτωματικά προπλάσματα.

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του NoDE Institute, διενεργούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια TaTME επί πτωματικών προπλασμάτων, σε μικρό αριθμό εκπαιδευομένων (2 ανά πρόπλασμα), με διαθέσιμη όλη την σχετική τεχνολογία (Airseal, Gelpoint Path, λαπαροσκοπικοί πύργοι H-D).

Τα σεμινάρια ολοκληρώνονται σε 2 ημέρες. Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει την επεξήγηση των χρόνων της επέμβασης μέσω live χειρουργικής επέμβασης TaTME ή ολόκληρης μαγνητοσκοπημένης επέμβασης. Την δεύτερη ημέρα οι εκπαιδευόμενοι διενεργούν την ίδια επέμβαση σε πτωματικά προπλάσματα* (fresh frozen cadavers) με βήμα προς βήμα καθοδήγηση.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι χειρουργοί θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα πλάνα παρασκευής της TaTME, να αποφεύγουν επιπλοκές από τραυματισμό γειτονικών ανατομικών σχηματισμών και να ολοκληρώνουν την εκτομή του ορθού με ογκολογικά άρτιο τρόπο.

* Συνάνθρωποι μας έχουν δωρίσει τα σώματα τους για να υποστηρίξουν την εκπαίδευση και την έρευνα. Δεσμευόμαστε να μεταχειριστούμε τους δωρητές αυτούς με τον σεβασμό που δικαιούνται.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

[sc_program event=”0″ timelines=”5969″]
[sc_program event=”0″ timelines=”5970″]

Προσεχή Σεμινάρια

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Ιουνίου 2019 @ 8:00 πμ
Τέλος:
9 Ιουνίου 2019 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Node Institute